Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Körfezli güreşçiler madalyayla döndü

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri, Tekirdağ’da düzenlenen Tekirdağ Efsanesi Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinden de madalya ile döndü.Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri, Tekirdağ’da...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Körfezli güreşçiler madalyayla döndü

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri, Tekirdağ’da düzenlenen Tekirdağ Efsanesi Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşlerinden de madalya ile döndü.

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçileri, Tekirdağ’da düzenlenen Tekirdağ Efsanesi Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri’nden madalyalar ile döndü. Yaklaşık 250 güreşçinin yer aldığı turnuvaya Güreş Koordinatörü Veysel Şirin öncülüğünde katılan güreşçiler, kürsüye çıkarak madalya almaya hak kazanırken, mücadeleleri de büyük alkış topladı. Körfez’in yetiştirdiği ve gelecek vaat eden güreşçiler arasında gösterilen İsmail Çırak, büyük orta boyunda rakipleri tek tek geçerek birinci olurken, mücadelesi ile de takdir topladı. Kupayı Körfez’e armağan ettiğini belirten İsmial Çırak, “Başkanımız İsmail Baran’ın bizlere verdiği destek büyük güç oluyor. Aldığımız madalyalar Başkanımıza ve Körfezli güreş severlere hediyemiz olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.