Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konyasporlu Ali Çamdalı ikinci kez ameliyat oldu

İkinci kez burun kemiği kırılan Konyaspor’un takım kaptanı Ali Çamdalı ameliyat oldu.Konyaspor’un Shakhtar Donetsk ile deplasmanda oynadığı ve 4-0 mağlup olduğu UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçının 12. dakikasında aldığı darbe sonucu...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İkinci kez burun kemiği kırılan Konyaspor’un takım kaptanı Ali Çamdalı ameliyat oldu.
Konyaspor’un Shakhtar Donetsk ile deplasmanda oynadığı ve 4-0 mağlup olduğu UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçının 12. dakikasında aldığı darbe sonucu burnunda kırık meydana gelen takım kaptanı Ali Çamdalı ameliyat oldu. Talihsiz futbolcu geçen sezonda burun kemiği kırılınca ameliyat edilmişti.
Medicana Konya Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Mustafa Kayapınar tarafından gerçekleşen operasyon sonrasında odasında dinlenmeye çekilen Ali Çamdalı’nı takım arkadaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Opr. Dr. Mustafa Kayapınar yaptığı açıklamada, "Takım kaptanımız Ali Çamdalı’nın kırık olan burun kemiği vardı. Onu başarılı bir operasyon ile düzelttik. Burnunun içine tampon konuldu ve alçıya alındı. Birkaç gün istirahat edecek. Sonra normal hayatına dönecek. Maske ile bu hafta değil ama önümüzdeki hafta oynayabilir" diye konuştu.
Üzüntüsü fotoğraflardaki yüz ifadesine yansıyan Ali Çamdalı’nın geçen sezon 5 Nisan 2015 tarihinde oynanan Konyaspor - Trabzonspor maçında rakip takım oyuncusu Salih Dursun’un kafa darbesiyle burun kemiği kırılmış ve ameliyat olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.