Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konyaspor, Robert Mak ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

KONYASPOR'A ARA TRANSFER DÖNEMİNDE KADROSUNA ZENİT’TEN DAHİL ETTİĞİ ROBERT MAK İLE SÖZLEŞMESİNİ KARŞILIKLI ANLAŞILARAK FESHETTİ.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2020 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2020 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konyaspor, Robert Mak ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Konyaspor’a ara transfer döneminde kadrosuna Zenit’ten dahil ettiği Robert Mak ile sözleşmesini karşılıklı anlaşılarak feshetti.

Konyaspor’dan yapılan açıklamada, "Bireysel çalışmalarına Konya’da devam eden oyuncumuz Robert Mak, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle ailesi için endişelendiğini ve bu dönemde yanlarında olmak istediğini yönetim kurulumuza bildirdi. Robert Mak, Süper Lig’in yeniden başlama tarihiyle ilgili belirsizliğin bu kararı almasında önemli rol oynadığını belirterek, talebin ‘insani açıdan’ değerlendirilmesini ve sözleşmenin feshi konusunda yönetim kurulumuzun kendisine yardımcı olmasını istedi. Yönetim kurulumuz ise, dünyanın zor bir süreçten geçtiğini, bu dönemde aklı sürekli ailesinde olan futbolcuları belli bir hedefe motive etmenin daha da zorlaştığını değerlendirerek, oyuncumuz Robert Mak’ın sözleşmesini feshetme talebini kabul etti. Robert Mak’a kulübümüze verdiği katkılar için teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşantısında başarı, sağlık ve mutluluk dolu yıllar diliyoruz" denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.