Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konyaspor, Ç.Rizespor maçına formasında "Seyit Onbaşı" ile çıkacak

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında konuk edeceği Çaykur Rizespor maçına formasında "Seyit Onbaşı"nın silueti ile çıkacak.Kulüpten yapılan açıklamada, Çanakkale Savaşı’nın seyrini değiştiren kahraman askerlerimizden...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Konyaspor, Ç.Rizespor maçına formasında "Seyit Onbaşı" ile çıkacak

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında konuk edeceği Çaykur Rizespor maçına formasında "Seyit Onbaşı"nın silueti ile çıkacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, Çanakkale Savaşı’nın seyrini değiştiren kahraman askerlerimizden biri olan Seyit Onbaşı’nın siluetini Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmada oyuncuların formasında kol kısmında taşıyacağı bildirdi.

Açıklamada, "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle kulübümüz tarafından gerçekleştirilecek etkinlik için sponsorumuz MEPAŞ kolumuzdaki reklam hakkından feragat etmiştir. Konu hakkında MEPAŞ yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü için yapılacak projeyle ilgili kulübümüzün hassasiyetinin takdir edildiği ve yürekten desteklendiği ifade edildi. Atiker Konyaspor Kulübü olarak sponsorumuz MEPAŞ’a duyarlılıkları ve anlayışları için camiamız adına teşekkür ediyoruz" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.