Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Konyaspor, Beşiktaş maçına puan için geldi

Spor Toto Süper Lig’de yarın akşam Beşiktaş ile karşılaşacak Torku Konyaspor, İstanbul’a puan almak için geldi. Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gelen ve ardından kamp yapacağı otele hareket eden yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de yarın akşam Beşiktaş ile karşılaşacak Torku Konyaspor, İstanbul’a puan almak için geldi.

Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gelen ve ardından kamp yapacağı otele hareket eden yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları süren İshak Çakmak, Ali Turan ve Elvis Kokalovic yarınki maçta takımdaki yerlerini alamayacak.

TÜTÜNEKER: PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Beşiktaş karşısında puan almak istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Büyük takımlara karşı iyi maçlar çıkardık. Aynı anlayışla buraya geldik. Ümitliyiz, takımımıza güvenimiz tam. Burada her şeyi yapıp puanlarla dönmek istiyoruz. Her maçı galibiyet için oynuyoruz. Puanlar almak niyetindeyiz. Bir amacımız da ortaya güzel futbol koymak." diye konuştu.

Takımın tecrübeli oyuncularından Erdal Kılıçarslan ise "İyi oynamaya başladık. Milli takım arasını iyi değerlendirdik. Buradan puanlarla dönmek istiyoruz." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.