Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Taşdemir’den Kocaeli’ye Teşekkür

Spor Toto 2. Lig Takımlarından Kocaeli Birlikspor'un Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Son Açıklamasını Yaptı. Duygusal Bir Havada Geçen Açıklamada Teknik Direktör Taşdemir, Kocaeli Halkına Teşekkür Etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Taşdemir’den Kocaeli’ye Teşekkür
Spor Toto 2. Lig takımlarından Kocaeli Birlikspor’un Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, son açıklamasını yaptı. Duygusal bir havada geçen açıklamada Teknik Direktör Taşdemir, Kocaeli halkına teşekkür etti.
Şampiyonluğu son iki haftada Manisaspor’a kaptıran, Play-Off’ta ise PTT 1. Lig’e çıkma umutlarını Gümüşhanespor yenilgisiyle tamamen bitiren Kocaeli Birlikspor’da hayal kırıklığı devam ediyor. Kocaeli Birlikspor ile sözleşmesi sona eren Teknik Direktör İsmet Taşdemir’de veda gibi bir açıklama yaptı.
Duygusal bir açıklama yapan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Sezon başından itibaren futbolcu arkadaşlarımla birlikte benim PTT’ye çıkma yolunda inancım tam. Son iki haftaya kadar güzel bir ivme yakalayarak, takımımızı liderliğe taşıdık. Ama beklenmedik sonuçlarla yarışı son iki haftada Manisaspor’a kaptırdık. Manisaspor’u şampiyonluğundan dolayı kutluyorum. Aslında şampiyonluğu son iki haftada kaptırmadık. Özellikle ikinci yarıdan itibaren hakemler kritik maçlarımızda aleyhimize düdükler çalarak iç ve dışa saha birçok puan almamızı engelledi. Bu kayıplar futbolcularımızı da olumsuz etkiledi. Her geçen gün inançları zayıfladı. Sesimizi duyuramadık. Derdimizi anlatamadık sahipsiz kaldık diyebilirim. Şampiyonluğumuz ne futbolcularımızın hataları, ne de bir başka nedenle gitti. Birçok nedeni var. Hakemlerde bunlardan biri” dedi.
TAKIMIN BAŞINDA OLMAMAM KÖTÜ OLDU
Play-Off maçları ile ilgili de açıklamalar yapan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Gümüşhanespor’un zor bir rakip olduğunu biliyorduk. Özellikle deplasmandaki ilk maçta sakat ve cezalı futbolcularımız nedeniyle kadro kurmakta zorlandık. Ama maçı hakemin kötü yönetimine rağmen, avantaj yakalayarak karşılaşmayı 1-1 tamamladık. İkinci maça da seyircimizin güzel desteğiyle 1-0 önde başladık. Golden sonra ne olduysa, futbolcu arkadaşlarımın basireti bağlandı. Takım kendini kaybetti. Art arda iki gol yedik. Daha da farklı olabilirdi. İkinci yarıda da takımımız kendini gösteremedi. Sahadan 3-1 yenik ayrıldık. Özellikle ilk kez takımın başında sahaya çıkamamam ekibimi olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Ne desek ne söylesek boş ve yenildik elendik. Oysa bu takımın PTT’ye çıkacağına çok inanıyordum. Suçlu aramıyorum. Bir suçlu varsa takım başarısızsa suçlu beni gösterebilirsiniz. Bu kapsamda bir yıl boyunca Kocaeli’de çalışma imkanı buldum. Bana süreçte destek olan çalışanlarımıza, futbolcu arkadaşlarıma, basın mensuplarına ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Belki Kocaelispor’da forma şansı bulamadım ama Kocaeli’nin bir takımında teknik direktörlük yapma fırsatını buldum. Kocaeli benim için artık özel bir il. Çok sevdiğim saydığım insanlar var. Evim gibi oldu. Geldiğimde yabancılık çekmeyeceğim. Tüm Kocaelilere sevgilerimi iletiyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.