Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli Birlikspor, Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Kocaeli Birlikspor, yarın deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk olacak.Spor Toto 2. Lig 12. hafta karşılaşmasında Kahramanmaraşspor’a konuk olacak Kocaeli Birlikspor’da gözler liderlik koltuğuna çevrildi....

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Kocaeli Birlikspor, yarın deplasmanda Kahramanmaraşspor’a konuk olacak.
Spor Toto 2. Lig 12. hafta karşılaşmasında Kahramanmaraşspor’a konuk olacak Kocaeli Birlikspor’da gözler liderlik koltuğuna çevrildi. Pazar günü saat 13.00’de 12 Şubat Stadı’nda 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekip, hazırlıklarını yaptıkları taktik antrenmanla tamamlandı. Gökhan Meral’in sarı kart cezalısı olduğu karşılaşmada, hafif sakatlıkları bulunan ve kafilede yer alan Onur Garip ve Mutlu İlengöz’ün de forma giymesi bekleniyor.
Yoğun maç temposunda kayıpsız bir pazar gününü daha geride bırakmak ve liderle yapılacak olan 13. hafta karşılaşmasına moralli hazırlanmak isteyen Birlikspor, Kahramanmaraş engelini de geçmek istiyor. Müsabakayı Ankara bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek. Yardımcılığını ise yine Ankara bölgesinden Utku Tunavelioğlu ve Vural Gül, 4.hakemliği ise R.Alkım Aksoy yapacak.
12 puanla 14.sırada bulunan Kahramanmaraşspor, evinde oynadığı 5 maçın 2’sinde mağlup olurken, 1 de beraberlik aldı. 20 puanla play-off hattında bulunan ve lider Amed Sportif Faaliyetler’in 4 puan gerisinde yer alan Kocaeli Birlikspor, Maraş’tan 3 puanla dönmek ve bir sonraki hafta Amedspor’u Körfez’de yenerek zirveyle olan puan farkını 1’e indirmenin hesaplarını yapıyor.
Akyel: "Elimizden geleni yapıp puan almaya çalışacağız"
Grup liderliğini amaçlayan ve adım adım hedefe ilerleyen Teknik Direktör Fatih Akyel, “2 gün önce zorlu bir maç oynadık. Kora kor bir mücadelede galip gelmesini bildik. Maraş maçıyla yoğun tempodan çıkacağız. Çok iyi oynuyor, iyi mücadele ediyoruz. Takımda taşlar yerine oturmaya başladı. Oyuncularımız bizim istediğimizi yapıyor. Maraş da geçen hafta deplasmanda kazandığı için moralli. Zor maç olacak. Elimizden geleni yapıp yine puan almaya çalışacağız” dedi.
Göreve başladıktan sonra ligde hiç yenilgi almayan ve bu serinin Maraş’ta da sürmesini isteyen Fatih Akyel, zirveye oynadığını şu sözlerle kaydetti:
“Deplasmandan moralli gelirsek bizim için çok farklı olabilir. Önümüzdeki hafta grubun lideri Amed ile oynayacağız. Amed ile 4 puan farkımız var. Onlar da iyi bir takım ancak biz kendi sahamızda çok iyi top oynuyoruz. Maraş’tan 3 puanla dönersek liderlik koltuğuna kurulabiliriz”
İçeride ve dışarıda alınan üst üste galibiyetler takımda moralleri oldukça yükseltti. Uğur Daşdemir için antrenman sonunda doğum günü pastası kesilirken, oyuncular birbirine yumurta ve unla savaş açtı. Antrenman sonrası hayli keyifli anlar yaşandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.