Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Klopp'tan Galatasaray'a flaş cevap!

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Barcelona ile oynayacakları hazırlık maçı öncesinde Galatasaray'ın 'anlaştık' açıklamasını yaptığı Lucas Leiva konusunda sorulan bir soruya ilginç bir cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Klopp'tan Galatasaray'a flaş cevap!
Alman teknik adam, Galatasaray'ın Lucas için gereken bonservis bedelini ödemesi gerektiğini belirtirken; "Ne olacağını göreceğiz. Biz burada bir iş yürütüyoruz. Eğer bizden birisi bir oyuncuyu istiyorsa, parasını ödemek zorunda. Biz kaliteli oyunculara sahibiz. Eğer bizim oyuncumuza ihtiyaçları varsa, uğraşsınlar. Ancak biz hediye olarak vermeyiz" ifadelerini kullandı.

Klopp ayrıca, Leiva'nın henüz sakatlığını tam olarak atlatamadığını ve transfer dönemi sonra ermeden 1-2 hamle daha yapabileceklerini belirtti.

"LUCAS İÇİN LIVERPOOL İLE HER KONUDA ANLAŞTIK"
Galatasaray Sportif AŞ Üyesi Levent Nazifoğlu ise, Eren Derdiyok'un sözleşme töreninde açıklamalarda bulundu. Eren Derdiyok'un ardından forvet transferini kapattıklarını ifade eden Nazifoğlu, Lucas Leiva ve Tolga Cigerci hakkında da flaş sözlerin altına imza attı.

Lucas Leiva'nın kendisi ve Liverpool ile anlaşmaya vardıklarını dile getiren Nazifoğlu, " Forvet transferini kapattık. Lucas Leiva için Liverpool ile her konuda anlaştık ve sakatlıklardan dolayı endişeler var. Klopp'u bekliyoruz. Tolga Cigerci için teklifimizi yaptık ve bekliyoruz. Sağ bek transferi için şu anda bir şey yok ama olabilir." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.