Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcabölükspor Adım Adım 2. Lig’e

Spor Toto 3. Lig Play Off maçında Düzyurtspor’u yenerek finale kalan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet, 2. Lig’e çıkmak için önlerinde artık tek maç kaldığını ve bu maçı da alarak bir mahalle takımı olarak 2. Lig’e...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 3. Lig Play Off maçında Düzyurtspor’u yenerek finale kalan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet, 2. Lig’e çıkmak için önlerinde artık tek maç kaldığını ve bu maçı da alarak bir mahalle takımı olarak 2. Lig’e çıkmak istediklerini söyledi.
Spor Toto 3. Lig Play Off rövanş maçında Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u 1-0 yenerek finale kalan Kızılcabölükspor’da keyifler yerine geldi. Maç sonu sevinçlerini tribünlerle paylaşan futbolcular büyük sevinç yaşarken, Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, eleme maçlarının zor geçtiğini söyledi. Şermet, "İlk maçtaki 0-0’lık sonuç avantajlı gibi görünse de sıkıntılı bir sonuçtu. Yediğiniz bir golü çıkarmak çok zorlaşabiliyor böyle maçlarda. Takım olarak çok koştuk, çok mücadele ettik. Çocuklarla konuşmalarımızda ilk golü bulabileceğimizi biliyorduk. Öne geçtikten sonra psikolojik olarak kapanmak zorunda kaldık. Çok da baskı yedik. Ama bu baskıya rağmen net pozisyon şansı vermedik. Sonuçta 1-0 kazanarak finale yükseldik. Allah’a şükür ki tur atladık. Çocuklar bu sene çok büyük emek verdiler, çok çabaladılar. Bu noktalara tırnaklarıyla geldiler. Onlarla gurur duyuyorum. Artık rakibimiz Zonguldakspor. O maçta da var gücümüzle, elimizden gelenin fazlasını vererek çabalamaya devam edeceğiz. Hedefimiz Denizli’ye bir 2. Lig takımı kazandırmak" diye konuştu.
Hasan Şermet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da teşekkür ederek, "Bugüne kadar bizlere çok destek verdi. Her zaman yanımızda oldu. Bugün de büyüklük göstererek maçın ardından soyunma odasında çocuklara prim verdi. Başkana çok teşekkür ediyorum. Biz de 2. Lig’e çıkarak kupayı başkana hediye edeceğiz’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.