Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklarelispor, Menemen Belediyespor deplasmanına çıkıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor yarın ligin üst sıralarında yer alan Menemen Belediyespor deplasmanına çıkıyor.Ligde haftalardır galip gelemeyen Kırklarelispor, Menemen deplasmanından puan ve puanlarla dönerek...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklarelispor, Menemen Belediyespor deplasmanına çıkıyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor yarın ligin üst sıralarında yer alan Menemen Belediyespor deplasmanına çıkıyor.
Ligde haftalardır galip gelemeyen Kırklarelispor, Menemen deplasmanından puan ve puanlarla dönerek hem ligdeki kötü gidişata dur demek hem de her zaman tribünde olarak onları yalnız bırakamayan taraftarına moral vermek istiyor.
Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını Kırklarelipor tesislerinde tamamlayan ve İzmir’e hareket eden yeşil-beyazlılarda hedef galibiyet. Konu ile ilgili açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem “Uzun süredir ligde galip gelemedik. Bu nedenle ligin de alt sıralarına kadar geriledik. Sezon başına iyi başlangıç yapmıştık ancak kupa maçları ile oluşan belki de yoğun maç temposunun etkisiyle sıkıntı yaşadık. Menemen deplasmanından puanlar ile dönmek istiyoruz. Ligde 3 sırada yer alan ve iyi giden bir takımlar, kendi evlerinde oynuyorlar ancak bizim de kazanmaktan başka seçeneğimiz yok. İnşallah kazanacağız. Bundan sonrada ilk yarının bitimine geliyoruz. Rahat nefes almış şekilde tamamlamak istiyoruz. İyi bir takımız önümüzde ilk önce bu maçı kaybetmemiz gereklidir. Taraftarımızın da her zaman olduğu gibi desteğinin devam etmesini istiyoruz” dedi.
Menemen Belediyespor ligde 28 puanla 3. sırada yer alırken, Kırklarelispor 14 puanla 15. sırada bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.