Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kır: "Matematiksel Olarak Küme Düşmedik"

Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, matematiksel olarak küme düşmediklerini belirterek, "Birileri Orduspor’u küme düşmüş gözüyle görse dahi biz hala matematiksel olarak küme düşmedik" dedi.Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor,...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, matematiksel olarak küme düşmediklerini belirterek, "Birileri Orduspor’u küme düşmüş gözüyle görse dahi biz hala matematiksel olarak küme düşmedik" dedi.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, ligin 28. haftasında deplasmanda konuk olduğu Alpedo Kahramanmaraşspor ile golsüz beraber kaldı. Orduspor bu sonucun ardından puanını 17 yaparak 17. sıradaki yerini korudu. Alınan bu sonucun ardından ligde kalma ümitleri azalan Orduspor, gözünü ligin 29. haftasında Pazar günü sahasında karşılaşacağı Ümraniyespor maçına çevirdi. Takımdaki son gelişmeler hakkında bilgiler veren Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, ligde kalma konusunda mücadelelerinin devam ettiğini söyledi. Pes etmeden mücadeleye devam edeceklerini ifade eden Kır, "Birileri Orduspor’u küme düşmüş gözüyle görse dahi biz hala matematiksel olarak küme düşmedik. Biz takım olarak sonuna kadar da bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz bu süreçte her maçımıza kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.
"İYİ FUTBOL OYNADIK AMA GOL ATAMADIK"
Orduspor Teknik Direktörü Turgut Kır, deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Kahramanmaraşspor maçı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İyi futbol oynadıklarını dile getiren Kır, "Kahramanmaraşspor maçına iyi başladık ve kazanmak için sahaya çıkmıştık. Maça çok iyi başladık ve iyi oynadık. Baskı kurduğumuz dakikalarda bir penaltı kazandık ve penaltıyı gole çeviremedik. Penaltıyı gole çevirebilseydik bizim için çok daha iyi olacaktı ama olmadı. İlerleyen dakikalarda da pozisyonlara girdik ama bu güzel futbolumuzu yine gol ile süsleyemedik. Gol atmış olsaydık oradan galibiyetle dönmüş olacaktık ve rahatlayacaktık" şeklinde konuştu.
"LİDERLE OYNAMANIN ZORLUKLARI ÇOK FAZLA"
27 Pazar günü saat 13.00’de 19 Eylül Stadyumu’nda ligin zirvesinde yer alan Ümraniyespor’a karşı zor bir sınav vereceklerini ve hedeflerinin galibiyet olduğunun altını çizen Turgut Kır, "Bizim için artık bütün maçlar çok zor. Hafta sonu konuk edeceğimizi Ümraniyespor maçı da gerçekten çok zor bir maç olacak. Ümraniyespor ligin zirvesinde bulunuyor. Liderle oynamanın zorlukları çok fazla olacaktır. Zor bir maç olacak ama biz her zaman ki gibi kazanmak istiyoruz. İnşallah gol atma becerisini bulup maçı kazanan taraf olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.