Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıç'a tebrik ziyareti

TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ ve beraberindeki heyet, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu'na seçilen BASKF Başkanı Osman Kılıç'a hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıç'a tebrik ziyareti

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK)’nun 21 Ekim 2017’de yapılan 17. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Ali Düşmez’in yönetim kurulu listesinde yer alan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Osman Kılıç’a, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ ve antrenörler hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Merkezi’nde yapılan ziyarette BASKF Başkanı Osman Kılıç ve TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ’ın yanı sıra BASKF Genel Sekreteri Kenan Uyarlık ve Başkan Yardımcısı Mustafa Beşen ile antrenörler Bülent Merey, Şükrü Pakten, Ümit Özbağ ve Tarık Tarım’da yer aldı. Kılıç’a yeni görevinde başarılar dileyen Sedat Özbağ, yeni dönemin hem Bursa hem de Türkiye’deki amatör spor kulüplerine hayırlı olması dileğinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden BASKF Başkanı Osman Kılıç ise ekip arkadaşlarıyla uzun yılladır hizmet ettiği amatör spor kulüpleri camiasının sorunlarını ve taleplerini karşılaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.