Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kick Boks Şampiyonası Antalya’da sürüyor

Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası Antalya’da devam ediyor. 30 Kasım – 8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm beldesinde devam ediyor....

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kick Boks Şampiyonası Antalya’da sürüyor
Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası Antalya’da devam ediyor. 30 Kasım – 8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek turizm beldesinde devam ediyor. Maritim Hotel’de gerçekleştirilen şampiyonaya 63 ülkeden bin 500 sporcu katıldı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, şampiyonanın oldukça çekişmeli geçtiğini, bu organizasyonda sporcuları ve misafirleri en iyi şekilde ağırlamak ve ülkeyi tanıtmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Antalya’dan 5 antrenör ve 1 sporcunun milli takımda görev aldığını kaydeden Kayıcı, katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’na ilk defa katılan ülkemizin ev sahipliği yapmasının kedisini gururlandırdığını ve şampiyonaya katılmamız hepimizi mutlu etmiştir. Şampiyonaya katılan tüm milli sporculara başarılar diliyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Selim Kayıcı, İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’na plaket takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.