Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kıck And Slıde Yarışları Sona Erdi

Dünyanın En İyi Sporcularının Yarıştığı Kick And Slide Yarışları Sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kıck And Slıde Yarışları Sona Erdi
Urla’da düzenlenen dünyadaki en iyi Kiteboard sporcularının katıldığı Kick and Slide yarışları sona ererken, erkekler kategorisinde Avustralyalı Ewan Jaspan, kadınlarda ise Polonyalı Karolina Winkowska birinci oldu.
Urla’nın Urla Surf House Tesisleri’nin ev sahipliğinde, ONE2 Productions medya ortaklığında ve Redbull sponsorluğuna düzenlenen Kick and Slide kiteboard yarışlarında 14 ülkeden 32 sporcu yarıştı.
Urla Kick and Slide 2016 yarışlarına, erkeklerde Amerikalı Wakestyle Dünya Şampiyonu Eric Rienstra, Fransa Wakestyle Şampiyonları Antoine Fermon ve Alexandre Campet, Aymeric Martin, Charles Harin, Hugo Guias, Dünya Şampiyonu İspanyol Liam Whaley, Avustralya Şampiyonu Ewan Jaspan ve Belçika Şampiyonu Alex Maes mücadele ederken, kadınlarda ise 3 kez Dünya Şampiyonu olan Polonyalı Karolina Winkowska, 3 kez Brezilya şampiyonu olan Dioneia Vieira, Finlandiya Wakeboard Şampiyonu Maria Simila, Hollandalı Annelous Lammerts, Fransız Laura Joubert ve Kenyalı Issy von Zastrow da yarışmaya katıldı.
Dereceye giren sporcular, ödül töreninden sonra kendileri için düzenlenen final partisinde doyasıya eğlenerek yorgunluklarını attılar. Üç gün süren yarışların ardından yapılan derecelendirme sonunda; Kadınlar kategorisinde Polonyalı Karolina Winkowska birinci, Hollandalı Annelous Lammerts ikinci, Kenyalı Issabel Von Zastrow üçüncü ve Finlandiyalı Maria Similia dördüncü oldu. Erkeklerde ise Avustralyalı Ewan Jaspan birinci, Avustralyalı Alex Lewis Hughes ikinci, Belçikalı Alex Maes üçüncü, Fransız Hugo Guias ise dördüncü bitirdi.
Genel klasmana göre derecelendirilen Türk kiteboardçılarından Hilmi Şen birinci, Ogan Tüzel ikinci, Serkan Erkek üçüncü, Kıbrıs’tan yarışmaya katılan Erdoğan Kervanlı ise dördüncü oldu.
DÜNYA’DA 4 TANE VAR
Kiteboard kullanımına yasal olarak açılmış wakestyle kiteboard parkları Amerika ve Asya’dan sonra Urla’da açıldı. Dünya’da sadece 4 adet bulunan Wakestyle kiteboard parkları, parkur alanının güvenli bölgelerine yerleştirilen plastik yapılardan oluşuyor. Sporcular bu yapılarda akrobatik hareketler yaparak izleyicilere görsel şölen yaşatıyorlar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.