Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kepez’de pedallar yarıştı

Kepez Belediyesi, Antalya Bisiklet Platformu ve SDS Bisiklet işbirliğinde Kepez Park Orman’da ‘60 Dakika ve 120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışı’ düzenlendi.Kepez Park Orman, profesyonel bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Kepez Belediyesi,...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kepez’de pedallar yarıştı

Kepez Belediyesi, Antalya Bisiklet Platformu ve SDS Bisiklet işbirliğinde Kepez Park Orman’da ‘60 Dakika ve 120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışı’ düzenlendi.

Kepez Park Orman, profesyonel bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Kepez Belediyesi, Antalya Bisiklet Platformu ve SDS Bisiklet işbirliğinde düzenlenen ‘60 Dakika ve 120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışı’nda, yaşları 16 ile 55 arasında değişen amatör ve profesyonel yarışmacılar pedal çevirdi.

104 yarışmacı katıldı

Aralarında Türkiye şampiyonu olmuş, milli takım sporcuları ile ilk kez profesyonel bir organizasyona katılanların yarıştığı etkinlik öncesi, Antalya Off-Road Grubu gösteri şovu yaptı. Diyarbakır, Samsun, Rize, Ankara, Adana, İstanbul, İzmir gibi illerden 104 yarışmacının katıldığı parkur, 3 kilometre olarak belirlendi.

Yarışmacıların tercihine göre 60 dakika ya da 120 dakikada 3 kilometrelik parkurun ne kadar sürede tamamladığının ölçüldüğü yarışmada, Kepez Belediyesi ilk 3’e girenlere bisiklet, Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı’da yarışmacıları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Bu tür yerel yarışların profesyonelliğe özendirdiğini vurgulayan yarışma organizatörü Ogün Çavuş, bu sayede birçok milli sporcunun keşfedildiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.