Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü’nde Hız Rekoru Deneyecek

Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün açılış gününde 400 kilometre hız rekoru denemesi yapacak.Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, ismi Osman Gazi Köprüsü olarak...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü’nde Hız Rekoru Deneyecek
Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün açılış gününde 400 kilometre hız rekoru denemesi yapacak.
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, ismi Osman Gazi Köprüsü olarak belirlenen ve dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4. köprüsü unvanına sahip olan asma köprünün açılış töreninde 400 kilometre hız rekoru denemesi yapacak. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Sofuoğlu’nun daha önce trafiğe kapalı alanda denenmiş 396 kilometre hız rekoru bulunuyor.
Kenan Sofuoğlu bu hafta sonu Dünya Supersport Şampiyonası’nın İtalya’daki 8. ayak yarışına katılacak. İtalya’daki bu yarıştan sonra köprüde deneme sürüşleri yaparak rüzgar ve diğer doğal faktörleri değerlendirecek.
Dilovası Dil Burnu ile Altınova’nın Hersek Burnu arasında yapımı tamamlanan Osman Gazi Köprüsü’nün 30 Haziran’da ulaşıma açılması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.