Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazandıkları kupaları başkanlara takdim ettiler

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen drag yarışlarında Akdeniz Belediyesi'nin sponsorluğunda Mersin'i temsil eden sporcu Caner Kıt, kendi kategorilerinde dereceye girmeyi başardı. Caner Kıt ve teknik ekibi, Konya'da yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazandıkları kupaları başkanlara takdim ettiler
Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen drag yarışlarında Akdeniz Belediyesi'nin sponsorluğunda Mersin'i temsil eden sporcu Caner Kıt, kendi kategorilerinde dereceye girmeyi başardı. Caner Kıt ve teknik ekibi, Konya'da yapılan Türkiye Drag Şampiyonasının 3 ve 4'üncü ayak yarışlarında kazandıkları kupaları Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarına takdim etti.

Akdeniz Belediyesi, TMF çatısı altında düzenlenen motor sporları müsabakalarında Mersin'i temsil eden sporculara da sponsor olmaya devam ediyor. Belediyenin sponsorluğunu üstlendiği sporculardan Caner Kıt, Ağustos ayı sonunda ve 13-14 Eylül tarihlerinde Konya Saraçoğlu Spor Tesisleri Drag Pisti'nde düzenlenen Türkiye Drag Şampiyonası 3'üncü ve 4'üncü ayak yarışlarında kürsüye çıkmayı başardı.

Ege Motosiklet Sporları Kulübü tarafından TMF desteğiyle düzenlenen Türkiye Drag Şampiyonası 3'üncü ayak yarışlarına ülkenin farklı illerinden toplam 75 sporcu katıldı.
Yapılan yarışlar sonunda Caner Kıt, Süper Street 2 ve Süper Pro kategorilerinde 2 ayrı ikincilik elde etti.

Şampiyonanın 4'üncü ayak yarışı, yine Konya Saraçoğlu Drag Pisti'nde gerçekleştirildi. Selçuklu Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği bu etapta ilk gün sıralama turları yapan sporcular, yarış günü de hız limitlerini zorladılar. Toplam 58 sporcunun yer aldığı yarışmada yine Caner Kıt, kendi kategorisinde 2 ayrı ikincilik daha elde ederek kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

Sporcu Caner Kıt ve ekibi, Konya'dan döner dönmez ayağının tozuyla Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve M. Fazıl Türk'ü makamında ziyaret etti. Sporcular, Konya'da düzenlenen yarışlar hakkında Eş Başkanlara bilgi verdi ve desteklerinden ötürü Akdeniz Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Ayrıca, elde edilen ikincilik kupasını da Eş Başkanlara takdim ettiler. Drag yarışlarında dereceye giren sporcuyu tebrik eden Eş Başkanlar da sporun farklı dallarında emek harcayan ve alın teri döken sporculara desteklerini sürdüreceklerini vurguladılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.