Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazak, "Yüksek tempolu maç oynadık"

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, Akhisar Belediyespor maçında yüksek tempoda oynadıklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor golsüz berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, Akhisar Belediyespor maçında yüksek tempoda oynadıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor golsüz berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, "10 kişi kaldıktan sonra dahi futbolcularımız çok ciddi bir mücadele ortaya koydular. Sadece mücadele değil, pozisyonlar da vardı. Yapmamız gereken sadece topu çizgiden geçirmekti ama onu yapamadık. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda yakaladığımız pozisyonları değerlendireceğiz. Ciddi istatistikler var ama olmadı. İnşallah bir sonraki maça kazanacağız" dedi.
Kazak, fikstürdeki Galatasaray, Rize ve Beşiktaş maçlarıyla ilgili gelen soruya ise, "Bakıldığında her maç zor. Normal dediğimiz maçlarda gol atamadık. Önümüzdeki maçlarda gol atıp iyi sonuçlar almaya çalışacağız" şeklinde yanıt verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.