Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserispor’dan Akhisar’da Altın Değerinde Bir Puan

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Girdiğimiz gol pozisyonları vardı, değerlendiremedik. İkinci yarı galibiyete yakın taraf bizdik” dedi.Spor Toto...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, “Girdiğimiz gol pozisyonları vardı, değerlendiremedik. İkinci yarı galibiyete yakın taraf bizdik” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Kayserispor, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Kayserispor, ikinci yarıda Derley’in kafayla attığı gol ile maçtan bir puan almayı başardı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “İlk yarıya biraz tutuk başladık. Sıcaklığın da etkisi vardı. İlk yarı Akhisar bizden biraz daha üstündü. İkinci yarı oyuncularım ciddiyetin farkına vardılar. Bundan önceki haftalarda oynadığımız futbola yakın bir performans gösterdiler. Girdiğimiz gol pozisyonları vardı, değerlendiremedik. İkinci yarı galibiyete yakındık. Maçın hakemlerini tebrik ediyorum. Ofsayt gerekçesiyle verilmeyen bir golümüz var. Zannediyorum o da ofsayt değildi ama maç içindeki iyi niyetlerinden hiçbir zaman şüphe etmedik. Haftaya kendi sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Kendi sahamızda ve kendi seyircimizin önünde oynayacağımız bir maç olacak. Bunun avantajını değerlendirip, haftaya inşallah bu işi bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.