Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserispor’da Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında lider Beşiktaş ile deplasmanda oynayacak olan Kayserispor’da bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Takımım son 3-4 haftadaki performansını...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında lider Beşiktaş ile deplasmanda oynayacak olan Kayserispor’da bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Takımım son 3-4 haftadaki performansını gösterirse bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” dedi.
Hafta sonu deplasmanda lider Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kayserispor’da maçın hazırlıkları aralıksız sürüyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki futbolcular, kulüp tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmanda açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu iki farklı hedefi olan takımların karşılaşacağı bir maç olacağını söyleyerek, “Kasımpaşa maçından sonra içeride Bursaspor maçını da kazanmamız takımın hem moral motivasyonu açısından hem de öz güven açısından çok iyi oldu. Çok önemli bir maça gideceğiz, iki farklı hedefi olan takımların mücadelesi olacak. Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor, bizde alt sıralardaki durumdan bir an önce kurtulmaya çalışıyoruz. Kazanmaya gideceğiz, çünkü bir an önce 35 puanı yakalamamız lazım. Bu puanı yakalayabilmemiz için de ilk maç Beşiktaş maçı. Önümüzdeki ilk maçı biz her zaman hedef koyuyoruz. Kazanmaya gideceğiz. Oyuncularım son 3-4 haftadaki performanslarını gösterdiği taktirde bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.
Kulüp Başkanı Recep Mamur da antrenmana katılarak futbolculara moral verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.