Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserispor, Mersin İdmanyurdu Deplasmanından Puanlarla Dönmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ligin 3. haftasında deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oynanacak karşılaşmadan...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor, Mersin İdmanyurdu Deplasmanından Puanlarla Dönmek İstiyor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ligin 3. haftasında deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oynanacak karşılaşmadan puanlarla dönmek istediklerini söyledi.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserisporlu futbolcular antrenmana ısınma çalışması ile başladı. Oyuncular ardından antrenmana kondisyon çalışması yaparak devam etti. Antrenmanda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Mersin İdmanyurdu biliyorsunuz ligin geçen sene iyi takımlarından birisiydi. Bu sezon talihsiz başladılar ama özellikle çok iyi oyuncu grubuna sahipler. Bizim açımızdan deplasmanda olması zorluk teşkil ediyor fakat ligde kimin ne sonuç alacağını kestirmek çok zor. Zor bir maç olacak. Umarım biz istediğimiz puanı alıp Kayseri’ye döneriz" dedi.
Kafkas ayrıca, "Ben oyuncularımın vermiş olduğu mücadeleden memnunum. Son oynadığımız maç biraz şanssız geçti. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama ligin çok daha başı. Henüz çok erken. 10-12’inci haftayı görüp değerlendirmek çok daha doğru olur. Takıma büyük ihtimalle takviye yapacağız. Onun çalışmaları sürüyor. Biz büyük bir camiayız. O açıdan kimsenin endişe etmesine gerek yok" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.