Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserispor, Hakan Arıkan İle Yollarını Ayırdı

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Bursa deplasmanında 2-1 kazanarak önemli bir başarıya imza atan Kayserispor’da şok bir ayrılık yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp sağlanan karşılıklı anlaşma sonrasında tecrübeli kaleci Hakan Arıkan’ın...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Bursa deplasmanında 2-1 kazanarak önemli bir başarıya imza atan Kayserispor’da şok bir ayrılık yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp sağlanan karşılıklı anlaşma sonrasında tecrübeli kaleci Hakan Arıkan’ın sözleşmesini feshetti.
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da kiralık olarak forma giydikten sonra bu sezon başında yeniden Kayserispor’a dönen Hakan Arıkan ile Kayserispor yollarını ayırdı. İki taraf arasında yapılan görüşmeler sonrasında Hakan Arıkan’ın sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedildiği öğrenildi. Karşılıklı anlaşma sonrasında Hakan Arıkan, Kayseri’den ayrıldı. Bu sezon toplam 8 karşılaşmada 720 dakika sarı-kırmızılı formayı giyen Hakan Arıkan sakatlığı nedeniyle 5 lig maçında ise takımındaki yerini alamamıştı. Hakan Arıkan bu sezon Osmanlıspor, Torku Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Trabzonspor, Gaziantepspor, Başakşehir, Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor maçlarında kaleyi koruyan isim olmuştu. Tecrübeli isim bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle Fenerbahçe, Eskişehirspor, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Bursaspor maçlarında forma giyemedi.
Kayserispor’da Hakan Arıkan’ın yokluğunda kaleyi Kayacan Erdoğan korurken, Abdülaziz Demircan ise ikinci kaleci konumunda bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.