Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserispor, fırsat tepti

Kayserispor, Süper Lig yolunda en yakın rakibi Adana Demirspor'a puan farkı atmak için yakaladığı önemli fırsatı elinden kaçırdı. Sarı-kırmızılı takım rakibiyle oynadığı ve 3-0 galip olduğu karşılaşmada skoru koruyamadı ve sahadan...

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor, Süper Lig yolunda en yakın rakibi Adana Demirspor'a puan farkı atmak için yakaladığı önemli fırsatı elinden kaçırdı. Sarı-kırmızılı takım rakibiyle oynadığı ve 3-0 galip olduğu karşılaşmada skoru koruyamadı ve sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Kayserispor, bu maçı kazanmış olsaydı en yakın rakibine 6 puan fark atmış olacaktı.

PTT 1. Ligi’nde sekiz haftadır liderliğini koruyan Kayserispor, Süper Lig yolunda yakaladığı önemli fırsatları kaçırıyor. Kayserispor ligde geride kalan 22 hafta sonunda 44 puanla lider. 13 galibiyeti bulunan takımın, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyeti var. 38 gol attı ve kalesinde 10 gol gördü. Kayserispor, ligde en yakın rakibi olan Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım, rakibiyle berabere kalarak önemli bir avantajı elinden kaçırdı. Bu maçı kazanması durumunda lig ikincisi Adana Demirspor’a 6 puan, Antalyaspor A.Ş.’ye 7 puan fark atmış olacaktı. Ancak en yakın rakibiyle şuan puan farkı 3 olarak kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.