Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserispor Antalya’ya Bileniyor

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, Teknik Direktör Hakan Kutlu, seyircileri önünde oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.Spor...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayserispor Antalya’ya Bileniyor
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Antalyaspor’u ağırlayacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, Teknik Direktör Hakan Kutlu, seyircileri önünde oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Spor Toto süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 28. haftasında kendi sahasında oynayacakları Antalyaspor maçı için hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki futbolcular, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalarla maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Kutlu, “Kendi sahamızda oynayacağımız önemli bir maç. Kazanmamız da gereken bir maç. Rize deplasmanında futbol anlamında olumlu şeyler ortaya koyduk, galibiyete yakın olan bizdik. Deplasmanda olmamıza rağmen birçok gol pozisyonuna girdik. Ama kendi seyircimiz önünde oynayacağımız Antalyaspor maçı çok önemlidir. Tüm şehri maça bekliyoruz. İnşallah seyircilerimizin geldiği maçta onlara galibiyet hediye etmek istiyoruz. Çok önemli bir maç, kazanmamız gereken bir maç. İnşallah kazanan taraf biz olacağız” dedi.
Kayserispor - Antalyaspor karşılaşması pazar günü saat 16.00’da Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.