Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayserispor: 1 - Fenerbahçe: 0 (ilk yarı)

Stat: Kadir HasHakemler: Yunus Yıldırım, Nihat Mızrak, Volkan NarinçKayserispor: Kayacan, Serkan Kurtuluş, Çağlar Birinci, Berkay Can, Cüneyt Köz, Mıjaılovıc, Abdullah Durak, Murat Akın, Mehmet Eren, Anıl Taşdemir, Sinan BakışFenerbahçe:...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Stat: Kadir Has
Hakemler: Yunus Yıldırım, Nihat Mızrak, Volkan Narinç
Kayserispor: Kayacan, Serkan Kurtuluş, Çağlar Birinci, Berkay Can, Cüneyt Köz, Mıjaılovıc, Abdullah Durak, Murat Akın, Mehmet Eren, Anıl Taşdemir, Sinan Bakış
Fenerbahçe: Mert Günok, Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Caner Erkin, Mehmet Topal, Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Mehmet Topuz, Webo
Gol: Dk. 18 Sinan Bakış (Kayserispor)
Sarı Kartlar: Dk. 13. Serkan Kurtuluş, Dk. 38 Mehmet Eren (Kayserispor), Dk. 27 Serdar Kesimal (Fenerbahçe)

İLK YARI…

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda Kayserispor ile Fenerbahçe ikinci maçını Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynuyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
3. dakikada uzun pasla ceza sahasına giren Anıl Taşdemir, sağ ayağı ile yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti.
8. dakikada Caner’in kullandığı serbest vuruşta kaleye giden topu Kayacan yumruklayarak dışarı gönderdi.
15. dakikada sağ kanattan gelen topa Kadlec vuruş yaptı. Meşin yuvarlak dışarı gitti.
18. dakikada sol kanattan Mehmet Eren’in ortasında Hasan Ali Kaldırım kafa vuruşuyla uzaklaştırmak istedi. Top Bekir’e çarptı ve Sinan iyi değerlendirdi. Topu kontrol ettikten sonra sağ ayağının içiyle yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0.
20. dakikada Caner’in yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.
22. dakikada Anıl Taşdemir’in sol kanattan ortasında kaleci ile karşı karşıya kalan Sinan Bakış topa dokunamadı.
25. dakikada Sinan Bakış’ın uzaktan yaptığı sert vuruşunu kaleci topu tokatlayarak çıkarttı. Devam eden atakta Abdullah ceza sahasına girdi ve sol ayağı ile meşin yuvarlağa yaptığı vuruşu yine kaleci tokatlayarak çıkardı ve gole izin vermedi.
34. dakikada taç atışından gelen topu takip ederek ceza sahasına giren Anıl Taşdemir kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu yaptı, top kaleciden dışarı gitti.
42. dakikada sol kanattan Kayserispor’un kullandığı serbest vuruşta Kadlec kafayla topa ters vuruş yaptı. Meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.
43. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Caner, rakibini geçtikten sonra sol ayağı ile yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti.
Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un üstünlüğü ile sona erdi.

KAYSERİSPOR’UN ÜÇ ESKİ FUTBOLCUSU FENERBAHÇE KADROSUNDA

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe Kayserispor ile mücadelesinde teknik direktör İsmail Kartal, ilginç isimlere fırsat tanıdı. Kartal, maçın ilk 11 kadrosunda Kayserispor’dan transfer edilen Mehmet Topuz, Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal’a şans verdi. Mehmet Topuz, kaptan olarak kadroda yer aldı.

MAÇA TARAFTAR İLGİSİ AZDI

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası maçına her iki takım taraftarı da ilgi göstermedi. Kayserisporlu yaklaşık 5 bin civarında taraftar tribünde yerini aldı. Fenerbahçeli ise bin kadar taraftar takımlarına destek verdi.

POLİS VE ÖZEL GÜVENLİK GÜNEŞ ÖNLEMLER ALDI

Fenerbahçe maçı öncesinde polis stat dışında geniş güvenlik önlemleri aldı. Fenerbahçe maçın oynanacağı gün şehre geldi. Daha sonra stadyuma geçti. Polis Fenerbahçe takımının ve taraftarlarının stada intikalinde önlemlerini üst seviyede tuttu. Stat içerisinde ise özel güvenlik personeli önlem aldı. Kale arkalarındaki tribünler ise boştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.