Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri Erciyesspor seriye başladı, Gençlerbirliği seriyi noktaladı

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Elazığspor galibiyeti sonrası Gençlerbirliği karşısında da önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, son 3 maçı kazandıklarını anımsatarak,...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Erciyesspor seriye başladı, Gençlerbirliği seriyi noktaladı
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Elazığspor galibiyeti sonrası Gençlerbirliği karşısında da önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, son 3 maçı kazandıklarını anımsatarak, beklentilerin dışında bir oyun ortaya koyduklarını dile getirdi.

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında Kayseri Erciyesspor, Gençlerbirliği’ni 1-0 yendi. Bu sonuçla Erciyesspor, geçen haftaki Elazığ galibiyeti sonrası üst üste galibiyet sayısını ikiye çıkardı. Son 3 maçını kazanan Gençlerbirliği ise seriye Kayseri'de nokta koydu.

Maç sonrası bir değerlendirme yapan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Çapa, takım olarak zor bir süreçten çıktıklarını ifade etti. Sezon başında bazı şeyleri hafife aldıklarını belirten Çapa, “Belki Türkiye’yi tanımadığımız bir göreve başladık. Süper ligde mücadele etmek istiyorsanız her anlamda buraya uymak zorundasınız. Taraftarınız, tesisiniz ve her alanda hazır olmak zorundasınız. Biz de bunun zorluklarını yaşadık. Halen de devam ediyor. Ama iyi niyetle bunları aşabilirsiniz.” dedi.

Maçın ilk dakikalarından itibaren güzel oynadıklarını belirten Çapa, “Bizim oyuncu grubumuz ligin altında olan bir oyuncu grubu değil. Yerli futbolcu tercihlerinde bu kadar toleranslı olmamalıydık belki de. Yasin ve Cem Can dışında sürekli oynayan yerli oyuncumuz yok. Devre arasında yapılması gereken işleri doğru yapmak lazım. Biz de bunu yapacağız.” diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor futbolcusu Numan da maçın başından sonuna kadar kontrolün kendilerinde olduğunu kaydetti. Numan, “Geçen haftaki galibiyetten sonra bugün de galip gelmeliydik. Bunu başardık. Önümüzdeki hafta da aynı başarıyı göstermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Emre de “Elazığ galibiyetinin bir anlam kazanması için bu maçı kazanmalıydık ve bunu başardık. Hocama ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

GENÇLERBİRLİĞİ, GALİBİYET SERİSİNE KAYSERİ’DE NOKTA KOYDU

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise ligin son 3 maçını kazandıklarını anımsatarak, Kayseri’de beklentilerinin dışında bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti.

Kayseri Erciyesspor’u galibiyetinden dolayı tebrik eden Özdilek, “Buraya gelirken beklentimiz farklıydı. Milli maç arası sonrası zorluk yaşandığını söylemiştim. Bugün de böyle oldu. Sahada iyi oynayamadık. Bariz pas hataları yaptık. Bu da rakibi moral olarak yukarılara çekti. İkinci yarı daha iyi oynadık; ama yeterli değildi. Dolayısıyla atanın kazanacağı bir maç oldu ve rakip atarak maçı kazandı. Gaziantepspor maçıyla birlikte zorlu bir süreç devam ediyor.” diye konuştu.

Milli maç arası ve takımdaki çok sayıda futbolcusunun milli takım yorgunu olduğunun hatırlatılması üzerine de Özdilek, yorgunluğu bahane olarak kabul etmediklerini söyledi. Özdilek, beklentilerinin dışında bir oyun ortaya koyduklarını kaydetti.

Gençlerbirliği futbolcusu Ferhat da Kayseri’ye son 3 maçı kazanmanın özgüveniyle geldiklerini söyledi. Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydeden Ferhat, “Maça iyi başlayamadık. Netice alamadık. Artık önümüzde Gaziantep maçı var ve ona konsantre olacağız.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.