Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasımpaşa’nın Galatasaray Maçında Parolası Mutlak Galibiyet

Spor Toto Süper Lig'de 13. Hafta Sonrası Ligin En Az Gol Yiyen Takımı Olan Kasımpaşa, Yarın Evinde Galatasaray'ı Ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2015 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2015 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa’nın Galatasaray Maçında Parolası Mutlak Galibiyet
Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta sonrası ligin en az gol yiyen takımı olan Kasımpaşa, yarın evinde Galatasaray’ı ağırlayacak.
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Kasımpaşa, evinde zorlu rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. Ligde bugüne kadar 19 puan toplayan Kasımpaşa, evinde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı. Zorlu karşılaşma öncesi 7. sırada kendine yer bulan İstanbul temsilcisi, Galatasaray’ı yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor.
LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI
Spor Toto Süper Lig’de geriye kalan 13 haftada rakip filelere 15 gol gönderen Kasımpaşa, kalesinde ise 9 gol gördü. Ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, geçen hafta Kayserispor deplasmanında 0-0 kalarak İstanbul’a 1 puanla dönmeyi başarmıştı. Kasımpaşa, 13. hafta itibariyle ligde İstanbul takımlarıyla oynadığı 3 karşılaşmada 4 puan topladı. Ligin 2. haftasında evinde Medipol Başakşehir’i 1-0 ile geçen Kasımpaşa, 4. haftada Fenerbahçe’ye 1-0 yenilirken, 10. haftada Beşiktaş deplasmanında ise 3-3 ile 1 puan koparmayı başarmıştı.
KASIMPAŞA SON 8 KARŞILAŞMADA 1 MAĞLUBİYET ALDI
Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig’de 23. kez karşı karşıya gelecek olan Kasımpaşa, geriye kalan 22 lig maçta yalnızca 3 kez galibiyet sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılılar 14 karşılaşmadan galibiyetle ayrılırken, 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kasımpaşa, Galatasaray’ın 42 golüne, 18 golle cevap verdi. İki rakip arasında en son karşılaşma geçen sezon Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynandı. Kasımpaşa, ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan taraf oldu. Ligde son 8 karşılaşmada yalnızca 1 mağlubiyeti bulunan Kasımpaşa, Galatasaray’ı en son 2013-2014 sezonunda Türk Telekom Arena’da 4-0’lık skorla yenmeyi başarmıştı.
PAROLA MUTLAK GALİBİYET
Kasımpaşa, ligde son haftalarda sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray karşısına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Kasımpaşa, Ligde son iki haftada 4 puan kaybeden ve Atletico Madrid’e yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Galatasaray karşısında galibiyet arayacak. Hamza Hamzaoğlu’nun yerine göreve gelen Mustafa Denizli ise ilk maçında 3 puan almanın planlarını yapıyor.
KASIMPAŞA’DA 3 EKSİK VAR
Lacivert-beyazlılarda sakatlıkları süren Ferhat Kiraz, Orhan Şam ve İsmail Ayaz yarınki zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca Omeruo’nun ise oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Halis Özkahya’nın düdük çalacağı karşılaşma yarın saat 20.15’te Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.