Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasımpaşa'da Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor

Kasımpaşa, 2014-2015 Sezonu Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 23. haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, Sportif...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa'da Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları sürüyor
Kasımpaşa, 2014-2015 Sezonu Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 23. haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Geçtiğimiz haftayı deplasmanda elde edilen 2-0'lık Gaziantepspor maçıyla tamamlayan Kasımpaşa'da oyuncular antrenmanda istekli ve neşeli göründüler. Gürcü teknik adamın oyuncularla yakından ilgilendiği antrenmanda 5'e 2 top kapma çalışmaları yapılırken, antrenman çift kale maçın ardından yapılan taktik maçla sona erdi.

Kaleciler Andreas Isaksson, Ertaç Özbir, Yusuf Mersin ve Oto Goshadze kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalışırken, daha sonra yapılan taktik çalışma ve çift kale maçta değişimli olarak görev yaptılar.

Kasımpaşa, 6 Mart Cuma günü saat 20.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın saat 16.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kendi tesislerinde kampa girecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.