Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasımpaşa, Maçın Hakemine Ateş Püskürdü

Ligin 31. haftasında Kasımpaşa, evinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Cengiz Birgen, maçın ardından karşılaşmanın hakemine ateş püskürdü.Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Kasımpaşa, evinde...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 22:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 22:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligin 31. haftasında Kasımpaşa, evinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Cengiz Birgen, maçın ardından karşılaşmanın hakemine ateş püskürdü.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Kasımpaşa, evinde Ankara temsilcisi Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısına, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın tribüne gönderilmesi nedeniyle Çalımbay’ın yardımcısı Cengiz Birgen katıldı. Birgen yaptığı açıklamada, böyle bir karşılaşma sonrası söylenecek bir şey olmadığını dile getirerek, “Aslında böyle bir maçtan sonra ne söyleyeceğimizi kestirmek çok zor. Camia olarak hepimiz o kadar gergin ve sinirliyiz ki; ağzımızdan çıkacak cümleleri tartarak konuşmalıyız. Cümleleri biraz abarttığımız zaman ciddi cezalar alıyoruz. Bunun bir örneğini de sahada gördük. Kim olursa olsun böyle bir penaltıya güleceği yerde, hakem Rıza hocayı oyundan attı. Aynı olayı biz yapsak hakem olsak onun tepkisi ne olurdu acaba? Onun tepkisi daha sert olurdu, öyle düşünüyorum” diye konuştu.
“BİZ DE MAÇLARA GEÇ Mİ ÇIKALIM”
Bütün takıma mücadelesinden dolayı teşekkür eden Birgen, “Bütün takımı, herkesi tebrik etmek lazım. Çünkü eşit şartlarda oynanmayan bir maç oldu. Buna rağmen müthiş bir efor sarf ettiler. 3 puan da alabilirdik. İnanılmaz mücadele ettiler. Maç dışında konuşulacak çok şey var. Bu hafta hakemler geç çıkmak istedi, hepimiz yardımcı olduk ama yani 14-15 puanı giden Kasımpaşa da maçlara geç mi çıksın? Ne yapmamız lazım?” diye konuştu.
“HAKEM HATALARI OLMASA BİZ AVRUPA’YA ÇOKTAN GİTMİŞTİK”
“Hakem hataları olmasa biz çoktan Avrupa’ya gitmiştik” diyen Birgen, “İlk devre Kasımpaşa maçında Deniz Çoban istifa etti. ‘Arkadaş kusura bakmayın’ dedi. Ben 50 yaşındayım böyle bir penaltı görmedim. Çizgi hakem var, yan hakem var, orta hakem var. Bunu göremeyecek hakem yani ne diyeyim. Bir şey söylesek suçlu oluyoruz. Çok farklı şeyler söylemek lazım. Ama bizim terbiyemiz müsaade etmez. Çok fazla bir şey söylemeyeceğim. Reşit hoca bile aynısını söylüyor” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.