Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasımpaşa, Beşiktaş Maçıyla Çıkış Peşinde

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında yarın sahasında oynayacağı Beşiktaş ile 26. kez karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmadan 6 mağlubiyetle ayrılan lacivert-beyazlılar, siyah-beyazlıları...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında yarın sahasında oynayacağı Beşiktaş ile 26. kez karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmadan 6 mağlubiyetle ayrılan lacivert-beyazlılar, siyah-beyazlıları mağlup edip çıkışa geçmek istiyor.
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa, yarın saat 20.00’de sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı 26 karşılaşmadan 10 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 7 beraberlikle 37 puan toplayan lacivert-beyazlılar 8. sırada yer alırken, 20 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Beşiktaş ise liderlik koltuğunda oturuyor.
REKABETTE BEŞİKTAŞ ÜSTÜN
Kasımpaşa ile Beşiktaş, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig tarihinde 26. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 25 mücadeleden lacivert-beyazlılar 1 kez rakibini mağlup ederken, siyah-beyazlılar 18 kez sahadan galip ayrılan taraf oldu. İki takım arasında oynanan 6 maçta ise rakipler birbirine üstünlük sağlayamadı. Bu maçlarda Beşiktaş 54 kez rakip fileleri havalandırırken, Kasımpaşa 19 gol attı.
KASIMPAŞA LİGİN İKİNCİ YARISINDA DÜŞÜŞTE
Süper Lig’de ikinci yarı istediği sonuçları alamayan Kasımpaşa, puan durumunda orta sıralara kadar geriledi. Lacivert-beyazlılar ligin ikinci yarısında çıktığı 9 karşılaşmadan 6 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Son iki haftada oynadığı Medicana Sivasspor ve Bursaspor karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Beşiktaş’ı mağlup ederek kötü gidişe dur deyip, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma umutlarını sürdürmek istiyor.
EREN VE TUNAY SIRTLIYOR
Ligde geride kalan 26 haftada Kasımpaşa rakip fileleri 31 kez havalandırırken, kalesini 30 gole kapatamadı. Bu maçlarda lacivert-beyazlıların golcü futbolcusu Eren Derdiyok, 10 gol, 3 asistle, Tunay Torun da 5 asist, 2 golle sırtladı.
Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.