Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal’da Paten Turnuvası Renkli Görüntüler Oluşturdu

Kartal’da gençlerin büyük ilgi gösterdiği paten turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Kartal Belediyesi tarafından desteklenen turnuvaya çok sayıda genç yarışmacı olarak katılırken, vatandaşlar da turnuvaya büyük ilgi gösterdi.Kartal...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal’da Paten Turnuvası Renkli Görüntüler Oluşturdu
Kartal’da gençlerin büyük ilgi gösterdiği paten turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Kartal Belediyesi tarafından desteklenen turnuvaya çok sayıda genç yarışmacı olarak katılırken, vatandaşlar da turnuvaya büyük ilgi gösterdi.
Kartal Belediyesi tarafından desteklenen Kartal Paten Turnuvası Mehmet Ali Büklü Parkı’nda yer alan Buz ve Kaykay Pisti’nde gerçekleştirildi. Gün boyunca devam eden turnuvaya gençler büyük ilgi gösterdi. Gençlerin yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yapılan hareketlerle izleyicilerin ilgisini çeken sporcular, gün boyunca kıyasıya yarıştı.
Eğitmen Bahadır Örs, “Yarışmamız iki kategoriden oluşuyor. Birisi agresif, diğeri ise slalom. İki kategoriden oluşan yarışmamız  agresif kategorisinde 16 sporcu, slalomda ise 13 sporcu katılmaktadır. Yarışmacılar burada kendi hünerlerini göstererek, jürinin karşısında puan toplayarak derece elde etmeye çalışmaktadır. Dereceye giren sporculara, kupa, madalya ve para ödülü veriliyor” şeklinde konuştu.
Yarışmaya katılan gençler ise turnuvadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür turnuvaların devam ettirilmesini istediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.