Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal: “Taraftarın görmek istediği takım olacağız”

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, son alınan Bursaspor galibiyeti ile iyi moral bulduklarını belirterek takımı, taraftarların görmek istediği Gaziantepspor haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 6....

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, son alınan Bursaspor galibiyeti ile iyi moral bulduklarını belirterek takımı, taraftarların görmek istediği Gaziantepspor haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında evinde Bursaspor’u 3-2 yenerek 3 maçlık galibiyet hasretine son veren Gaziantepspor’da moraller üst düzeyde. Kırmızı-siyahlılar, milli maçlar nedeniyle verilen 3 günlük iznin ardından ligin 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.
Celal Doğan Tesisleri’nde İsmail Kartal yönetiminde saat 17.30’dan itibaren yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde 5’e 2 top kapma ve taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenmanda sakatlığı devam eden Orkan Çınar, İlhan Parlak ve milli maçlar için ülkesinde bulanan Sergey Kıslıak antrenmanda yer almadı.
Celal Doğan Tesisleri’nde gazetecilere son oynanan Bursaspor maçını ve takımın gidişatını değerlendiren Kartal, iyi bir takım olma yolunda hızla mesafe katettiklerini ifade etti. Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Kartal, “Verdiğimiz izinden sonra ilk antrenmanımıza çıkıyoruz bu hafta. Son galibiyetimizden aldığımız puanı camiamıza taraftarımıza armağan ettik. Hayırlı olsun. Güzel bir galibiyet oldu, güzel bir oyunla. İyi bir moral bulduk. Bu moralle takımımızın kendine olan öz güveni yükselmektedir” dedi.
“Gelişmeye açık bir takımız”
Ligde haftalar ilerledikçe daha da iyi bir takım haline geleceklerini söyleyen deneyimli teknik adam, ”İyi çalışıyoruz, iyi yoldayız. Yeni bir takımız ama buna rağmen oyuncularla aramızda iyi bir iletişim kurduk. Gerçekten iyi bir takımımız var. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın istekli ve coşkulu olmaları bizi daha da motive ediyor. Bununla beraber taraftarlarımızın da bize verdiği destekle her geçen gün daha çok gelişiyoruz. Gelişmeye açık bir takımız. Oynadığımız futbolu geliştirerek ve üzerine koyarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Gaziantepsporumuzu taraftarlarımızın görmek istediği bir takım haline getirmeye çalışıyoruz. Bunu yapacağımıza da inanıyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.