Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal: "Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak için sahaya çıkacağız"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un Teknik Direktörü İsmail Kartal, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kasımpaşa’ya 3 puan için gittiklerini söylerken, Kayserispor maçına da en iyi şekilde hazırlanıp...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un Teknik Direktörü İsmail Kartal, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Kasımpaşa’ya 3 puan için gittiklerini söylerken, Kayserispor maçına da en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.
Gaziantepspor’un Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig’de oynadıkları Kasımpaşa, ve Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde oynayacağı Kayserispor maçını değerlendirdi.
Yapılan tüm hazırlık çalışmalarının bu yönde olduğunu belirten Kartal, "Oyuna ilk yarı baktığınız zaman hakim olan bizdik. 2-3 tane de kontradan iyi pozisyonlar bulduk. Bunları, final paslarını iyi değerlendirebilseydik, maçı ilk yarı da kopartabilirdik ama olmadı. İkinci yarı değişiklik yaparak başladık, oyunu kendi lehimize çevirmek için biraz daha merkeze top yaparak, topun elimizde kalmasını sağlayacak oyuncu aldık. Ancak bu seferde hiç beklenmedik, hesaba katmadığımız ikinci sıradan Abülkadir Kayalın’ın atılması gerçekleşti. 10 kişi kaldıktan sonra önce gol yememek sonra skoru korumak atabiliyorsak 1 yada 2 gol atıp maçı kazanmayı hedefliyorduk" dedi.
“Kayserispor maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz”
Kartal, dışarıdan olabildiğince takıma bu yönde etki etmeye çalıştığını ifade ederek, "İyi gidiyordu ama 10 kişi kaldıktan sonra bu tip maçlarda rakip biraz daha üzerimize yüklenmeye başladı. O ara Charles İtandj’ın kurtarışları oldu. Maçın son dakikalarında da Rajtoral’ın atılmasıyla 9 kişi kaldık. 9 kişi kaldıktan sonra da son 4-5 dakikayı iyi değerlendirdik. Sahada bir düzen olarak iyi mücadele etmeye çalıştık. Gene rakiplerin yan toplardan özellikle pozisyon aradılar. Sonuçta 9 kişi kalmamıza rağmen oyuncularımız sahada iyi mücadele ettiler. Bir puan almasını bildik. Oyuncularımı 9 kişi, 1 puan aldıkları için hepsini tebrik ediyorum. Önümüze bakıyoruz. Bu lig çok karmaşık hale geldi. Herkes herkesten puan alabiliyor. Bizde bunun bilincindeyiz. Her puanın gerçekten bir anlamı ve önemi var. Önümüzde bir Kayseri maçı var. Ardından da Osmanlıspor var. Arada bir de kupa oynayacağız. Bizlerde buna göre bir planlamamızı yaptık. Onun için cuma günkü Kayseri maçına en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak için sahaya çıkacağız. İnşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.