Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal: "Her Şeye Rağmen 1 Puan Aldık Ve Yolumuza Devam Ediyoruz"

Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 28. hafta müsabakasında Eskişehirspor ile Fenerbahçe...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 21:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 21:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 28. hafta müsabakasında Eskişehirspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çok iyi oynayamadıklarını ifade ederek, "Oyun olarak çok fazla üretken değildik. Rakibimiz de buna çok fazla izin vermedi. Onlar da kendi alanlarında bekleyerek, topun karşısına geçerek bizi oynatmadılar. Buradan 1 puan almayı amaçlamışlar. Ama ilk devre rakibimizin kendi kalesine attığı golle öne geçtik. İkinci yarı tam istediğimiz oyunu oynayamadık. Daha fazla pas yapan, daha fazla pozisyon üreten bir Fenerbahçe sahada yoktu. Sonuç olarak buradan tam istediğimiz gibi oyun ortaya koyamadık sonuç da 1 puan aldık. Geçen hafta nasıl galip geldiysek her şey bitmemişti. Şu an da hiçbir şey bitmedi. Önümüzde 6 tane maç var. 1 puan aldık. Önümüzdeki maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“DİEGO ZAMANI GELİNCE ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDA ŞANS BULABİLİR”
“Kuyt, Emenike ve Diego kenardaydı. Özellikle Diego’yu kullanmayı düşünmediniz mi?” sorusuna Kartal, “Biz 23 kişilik kadroyuz. Her oyuncu her maçta oynayabilir. Her oyuncuya yeterince şans vereceğim. Diego’nun da zamanı gelince, bugüne kadar nasıl şans bulduysa önümüzdeki maçlarda da şans bulabilir. Emenike ve Kuyt konusu; Kuyt sakatlıktan yeni çıkmıştı ve rakibimize göre taktiksel olarak böyle bir kadro seçimine gittik. Sonuçta 23 kişilik bir kadromuz var ve her oyuncumuza saygı duyarız. Teknik heyet olarak maça göre kadro belirliyoruz ve maçlara bu şekilde hazırlanıyoruz” yanıtını verdi.
Kartal, “Caner oyun içerisinde yer değiştirdi. Bu neden yapıldı” sorusuna ilişkin de, şöyle konuştu:
“Oyun içerisinde biz bu değişiklikleri yapıyoruz. Geçen hafta bu değişikliği yaptık maçı kazandık. Bu hafta böyle yaptık 1 puan aldık. Sonuçlar böyle olunca tabii bu niye böyle oldu diye değerlendirebilirsiniz. Ayrıca bugün değişiklik yaptığımız Emenike ve Kuyt da sahada silik kaldı.”
“BEN BUGÜNE KADAR HİÇ BAHANELERE SIĞINMADIM”
Bir gazetecinin, “İkinci yarı Fenerbahçe’yi geri çekilmiş gördük. 1-0’la mı sahadan ayrılmayı hedeflediniz?” sorusuna Kartal, “Böyle bir planımız yoktu. Tamamen biz daha fazla topa sahip olmak ve oynamak istedik. 1-0 gibi bir düşüncemiz yoktu. Ama sahanın zemininin çok sert olduğunu söylediler. Ben bugüne kadar hiç bahanelere sığınmadım. Bugün ikinci yarı istediğimiz gibi bir oyun oynayamadık ve maç 1-1 berabere bitmiştir. Sonuç olarak buradan da her şeye rağmen 1 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz” yanıtını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.