Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal Deplasmanda Uçuyor

Lider Beşiktaş, deplasman maçlarında sergilediği performansla ’galibiyet bayrağını’ elinden bırakmıyor.Bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran siyah-beyazlı takım ligde 29 hafta geride kalırken 69 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Lider Beşiktaş, deplasman maçlarında sergilediği performansla ’galibiyet bayrağını’ elinden bırakmıyor.
Bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran siyah-beyazlı takım ligde 29 hafta geride kalırken 69 puanla en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye (64) karşı 5 puan önde şampiyonluk yolunda ilerliyor. Şenol Güneş’in öğrencilerinin deplasman grafiği ise adeta lig sonunda yaşanacak şampiyonluğa ışık tutuyor.
ZORLU DEPLASMANLAR
Geçen hafta en kritik virajlarından Sivas deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Kara Kartal, ligdeki son 5 maçının 3’ünü deplasmanda oynayacak. İlk olarak bu hafta Akhisar deplasmanında boy gösterecek olan siyah-beyazlı takım ardından 32. hafta ise derbide Galatasaray’a TT Arena’da konuk olacak. Ligin son haftasında ise Torku Konyaspor’a karşı deplasmanda mücadele edecek olan Şenol Güneş’in son 3 deplasman maçı da kritik öneme sahip.
DEPLASMANDA UÇUYOR
Beşiktaş, ligin 30. haftasında Cumartesi günü Akhisar Belediyespor deplasmanına konuk olurken, burada ’dış saha kralı’ olarak mücadele edecek. Bu sezon ligde oynadığı 29 maçın 14’ünü deplasmanda oynayan siyah-beyazlılar, bu 14 maçın 10’unda sahadan 3 puanla ayrıldı. 2 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 14 maçlık dış saha serisinde 32 puan toplayan Beşiktaş, bu performansıyla da ligin en iyisi konumunda. Rakip ağlara deplasman maçlarında 32 gol atan Kara Kartal, kendi kalesinde ise 16 gol gördü.
GOMEZ’DEN 7 GOL
Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez, ligde attığı 22 golle gol krallığı yarışında liderliğini sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımı hem iç saha hem de dış saha maçlarında sırtlayan Gomez, özellikle deplasmanlarda attığı 7 kritik golle de takımını galibiyete götüren en önemli isim olarak ön plana çıkıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.