Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal: "Basit goller yiyoruz"

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, son haftalarda takımın yediği basit gollerden dolayı sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta mücadelesinde sahasında Atiker Konyaspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, son haftalarda takımın yediği basit gollerden dolayı sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta mücadelesinde sahasında Atiker Konyaspor’a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olan Gaziantepspor’da Teknik Direktör İsmail Kartal, rakiplerine karşı üstün oynadıkları bölümlerde gol atamamaktan ve basit goller yemekten yakındı. İsmail Kartal, Atiker Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İlk devre ortada giden bir mücadele oldu. İki takım da iyi bir futbol oynamadı. İlk gelen topta karambolden bir gol yedik. Mücadelenin ikinci yarısında skoru lehimize çevirmek için sahaya çıktık. 60. dakikaya kadar çok iyi mücadele ettik. Net gol pozisyonları da yakaladık. Son üç maçta üstün oynayıp gol pozisyonları da yakalıyoruz fakat maçı kazanamıyoruz” dedi.
Konyaspor karşısında üstün oynadıkları bölümde kalelerinde ikinci golü gördüklerine dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, “Kalemizde gördüğümüz ikinci golden sonra takım demoralize oldu. Bu kadar iyi oyunun karşılığında gol atamayınca oyuncuların morali bozuluyor. Çok basit gol yiyoruz. Önlem almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Konyaspor’un ligin güçlü ekiplerinden olduğunu belirten Kartal, “Konyaspor ligin güçlü ekiplerinden ve istikrarlı bir takım. Galibiyetlerine gölge düşürmeyelim. Elde ettikleri galibiyetten dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.