Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karsspor taraftarları, mum ışığında eylem yaptı

Karsspor tesislerinin ARAS EDAŞ tarafından elektriklerin kesilmesi protesto edildi. Ellerinde mumlarla eylem yapan, Harbiler 36 Karsspor taraftarları bu sıkıntının bir an öne gidierilmesini istedi.    Kars merkez Faik Bey Caddesi...

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2015 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2015 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karsspor taraftarları, mum ışığında eylem yaptı
Karsspor tesislerinin ARAS EDAŞ tarafından elektriklerin kesilmesi protesto edildi. Ellerinde mumlarla eylem yapan, Harbiler 36 Karsspor taraftarları bu sıkıntının bir an öne gidierilmesini istedi.

    Kars merkez Faik Bey Caddesi At Heykeli önünde Harbiler 36 taraftar grubunca gerçekleştirilen protestoda konuşan tribün lideri Mahir Acay, Karsspor için toplandıklarını söyledi. Toplanma nedenlerinin ise son zamanlarda kuküpleri üzerinde oynanan oyunlar olduğunu vurguladı.

    Acay, Karspor üzerinde oynanan oyunların bıçağı kemiğe dayadığını dile getirerek, "Buradan sayın valimize, vekillerimize, ARAS-EDAŞ yetkililerine seslenmek istiyoruz. Bugün Karsspor tesislerinin elektirikleri ne gerekçe ve neden kesilmiştir? Bizde biliyoruz, kulübün geçmişte elektrik borcunun bulunduğunu, bizde biliyoruz borçlu olanın elektriğinin kesildiğini ve kesileceğini. Ama bunuda herkes biliyor ki söz konusu o ilin futbol takımı olunca gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini. Eğer bu hassasiyet gösterilmiyor ise biz de bunun altında kötü niyet ararız." dedi.

'KARSSPOR'UN SIKINTILARINI BİR AN ÖNCE HALLEDİN'

Vali ve ARAS-EDAŞ yetkililerine seslenen Acay, bu sıkıntının bir an öne halledilmesini istedi. Şu an Karsspor futbolcu ve teknik heyetinin mahsur durumda kaldığının altınıda çizen Acay, “Bu insanlar duş alamıyor. İdman yapamıyor. Bu konunun bir an önce ivedilikle halledilmesi mülkü amirlerimizden tek dileğimizdir.” ifadelerini kullandı.
Acay bir diğer sıkıntılarının ise Kars Emniyeti ile ilgili olduğunu söyleyerek, "Sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve vekillerimizinm bilmesini istiyoruz. Maçlarda aşırı derecede kolluk kuvetlerince baskı altındayız. Tehdit ediliyoruz. Ben genç arkadaşlarımın çoğunu kötü alışkanlıklardan, kötü yerlerden çıkarıp stata spor alanlarına getirmek istiyorum. Onları soğutmaya hiç kimsenin hakkı yoktur."

'BAŞBAKAN VEKİLLERİNE SAHİP ÇIKSIN'

Kars basınına sitem eden Acay konuşmasını, "Bu kulübün üzerinde siyasi baskı var. Taraftarın üzerinde siyasi baskı var. Her partiden, her görüşten insan tribünde var. Karsspor siyaset alanı değildir. Vekillere sesleniyoruz eğer anlamıyorlar ise Başbakan duysun sesimizi. Vekillerine ya sahip çıksın, yada bu kulübün üzerinden elini çeksinler. Aksi takdirde bu büyük taraftarı gözününü önünde görürler." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.