Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’nın rakibi İnegölspor

Ligde İnegölspor’u konuk edecek olan Karşıyaka, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-kırmızılılarda bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Abdülhamit Yıldız da takımla birlikte çalıştı.Spor Toto 2. Lig Kırmızı...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ligde İnegölspor’u konuk edecek olan Karşıyaka, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-kırmızılılarda bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Abdülhamit Yıldız da takımla birlikte çalıştı.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karşıyaka, 9. hafta maçında evinde İnegölspor’u ağırlayacak. Pazar günü saat 13.30’da Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdüren yeşil-kırmızılı ekipte bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Abdülhamit Yıldız da takımla birlikte çalıştı.
Karşıyaka’da cezalı olan Mustafa Aşan ve Zeki Korkmaz’ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
Biletler satışa çıktı
Karşıyaka’nın İnegölspor’u konuk edeceği maçın biletleri satışa çıktı. KSK Store Çarşı mağazasında satışa sunulan müsabakanın biletleri 15 TL karşılığında temin edebilecek. Maçı izlemek isteyen öğrenciler ise cumartesi günü saat 15.00’ten itibaren KSK Store Çarşı mağazasından 10 TL karşılığında maç biletlerini satın alabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.