Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka’da Son Karar Tolungüç

PTT 1. Lig’de son sırada yer alan Karşıyaka’da Yusuf Şimşek’in istifasının ardından yönetim, listesindeki isimlerden Reha Kapsal ve Mehmet Altıparmak’tan sonra Erhan Altın’la da anlaşamayınca takımı Soner Tolungüç’e emanet etmeye...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de son sırada yer alan Karşıyaka’da Yusuf Şimşek’in istifasının ardından yönetim, listesindeki isimlerden Reha Kapsal ve Mehmet Altıparmak’tan sonra Erhan Altın’la da anlaşamayınca takımı Soner Tolungüç’e emanet etmeye karar verdi.
Son sırada yer aldığı PTT 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Karşıyaka’da Yusuf Şimşek’in istifasından sonra teknik adam arayışlarına başlayan yönetim, listedeki isimlerden Reha Kapsal ve Mehmet Altıparmak’tan sonra Erhan Altın’la da anlaşamayınca rotayı Soner Tolungüç’e çevirdi. Yeşil-kırmızılılar, Soner Tolungüç’ü yardımcılarıyla birlikte İzmir’e davet etti. Son olarak Gençlerbirliği’nde antrenörlük yapan Tolungüç’ün yarın takımın başında antrenmana çıkması bekleniyor.
Diğer yandan, Karşıyaka’da yapılan yönetim kurulu toplantısında futbol ve basketbol başta olmak üzere tüm branşlardaki mali ve idari yönetim yetkisi Başkan Fatih Diniz’e verildi. Yönetimin konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Kulübümüzün içinde bulunduğu olağanüstü koşulları nedeniyle futbol, basketbol başta olmak üzere tüm branşlarda mali ve idari yönetiminin tek bir elden yönetilmesine karar verilmiş ve başkanımız Fatih Diniz tek başına yetkilendirilmiştir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.