Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Lige Mağlup Veda Etti

Küme düştükleri lige Altınordu mağlubiyetiyle veda eden Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, “Camiamızın bu durumdan bir an evvel çıkabilmesi için kişiler ve şahısların önemi olmadığını, Karşıyaka çatısı altında...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Küme düştükleri lige Altınordu mağlubiyetiyle veda eden Karşıyaka’da Teknik Direktör Soner Tolungüç, “Camiamızın bu durumdan bir an evvel çıkabilmesi için kişiler ve şahısların önemi olmadığını, Karşıyaka çatısı altında doğru bir şekilde birleşilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
PTT 1. Lig’in son hafta maçında diğer bir İzmir ekibi Altınordu’ya konuk olan Karşıyaka, ligi 3-1’lik mağlubiyetle noktaladı. Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan Karşıyaka’nın teknik direktörü Soner Tolungüç, son 2 haftada prestij maçlarına çıktıklarını söyledi. Zaman zaman duygusallaşıp konuşmakta zorlanan Tolungüç, “Kadro kısıtlamamız çoktu. Özellikle sakat olan arkadaşları da riske ederek oynattık. Bugün de sahaya 14 kişi çıktık. Camiamızın bu durumdan bir an evvel çıkabilmesi için kişiler ve şahısların önemi olmadığını, Karşıyaka çatısı altında doğru bir şekilde birleşilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
“Karşıyaka da bir tek kulüp var o da Karşıyaka Spor Kulübü” diyen Tolungüç, “Karşıyaka’daki 8 haftalık çalışma periyodumda çok istekli ve arzulu, en azından bulunduğu yeri kabul etmeyen bir takım oluşturmayı amaçladım. Ligde kalma reaksiyonu göstermek istedik. Zaman zaman başardık ama kadro olarak elimiz hiçbir zaman güçlü değildi. Rakiplerimizle hiçbir zaman eşit şartlarla oynamadık. Hemen hemen her maçı 10 kişi tamamladık” diye konuştu.
Kendilerini her şartta desteklediklerini ifade eden Karşıyakalı taraftarlara da teşekkür eden tecrübeli teknik adam, “Kulübümüz de bir an evvel yeni başkanıyla beraber toparlanmalı. Bugün altyapıdan 7 oyuncumuzu oynattık. Bu oyuncularımız gelecek sezonki kadromuzda değerlendirebileceğimiz kendi çocuklarımız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.