Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARDEMİR Karabükspor’da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig’in 26. haftasının açılış maçında sahasında Samsunspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARDEMİR Karabükspor’da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor
PTT 1. Lig’in 26. haftasının açılış maçında sahasında Samsunspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Hasan Doğan Tesisleri’nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren idmanda futbolcular düz koşu ve 5’e 2 çalışması yaptı.
İdman öncesi gazetecilere Samsunspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Yücel İldiz, cuma günü iki moralli takımın karşılaşması olacağını söyleyerek, puan kaybı yaşamak istemediklerini kaydetti.
“TÜM HESAPLARIMIZI YAPIYORUZ”
Samsunspor’un gurubun iyi takımlarından ve başına kendisinin çok sevdiği teknik direktörün gelmesiyle ayrı bir hava yakaladıklarını kaydeden İldiz, "Cuma günü çok zorlu bir müsabaka oynayacağız. Bizim de içinde bulunduğumuz konum gereği puan kaybına tahammülümüz yok. Bütün zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Tüm hesaplarımızı yapıyoruz. Cuma günü son derece zorlu bir müsabakadan kazanmak adına her şeyi yapacağız. Diğer takımlar gibi Samsunspor’a saygı duyuyoruz” dedi.
“BU YARIŞ SON HAFTALARA KADAR GİDECEK”
Bu hafta oynanacak olan Adana derbisinde beklentilerinin olup olmaması yönünde bir soruya ise İldiz, “Şu anda bulunduğumuz konum gereği kendi müsabakalarımızı kazanmamız yetiyor. Kendi maçlarımıza odaklandık ve iç saha maçlarında kayıp yaşamak istemiyoruz. 9 final maçımız var. Rakiplerimizin maçları kendi aralarında. Bu yarış son haftalara kadar gidecek. Bu nedenle biz kendi müsabakalarımız çok önemli” diye kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.