Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARDEMİR Karabükspor’da Futbolcular İddialı

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, takımın yeni transferlerinden Brezilyalı kaleci Adriano Facchini, Bekir Ozan Has ve İzzet Yıldırım, iddialı açıklamalarda bulundu.Kırmızı-mavili ekibin...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARDEMİR Karabükspor’da Futbolcular İddialı
PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, takımın yeni transferlerinden Brezilyalı kaleci Adriano Facchini, Bekir Ozan Has ve İzzet Yıldırım, iddialı açıklamalarda bulundu.
Kırmızı-mavili ekibin yeni transferi Brezilyalı kaleci Adriano Facchini, Karabükspor’u hak ettiği süper lige tekrar çıkarmak için tüm güçleri ile mücadele edeceklerini söylerken, İzzet Yıldırım da ligde kendilerine rakip olarak kendilerini gördüklerini söyledi.
“KENDİMİZİN RAKİBİ OLURUZ”
Defans oyuncusu İzzet Yıldırım, kampın çok yoğun ve tempolu geçtiğini söyleyerek, “Hedefimiz süper lig ve onu başaracağız. Bu lig gerçekten zor ve iyi çalışıp iyi kadro oluşturursak biz kendimizin rakibi oluruz” dedi.
FACCHİNİ: “PORTEKİZ İLE TÜRKİYE LİGİ AYNI”
Kaleci Facchini, kamp yaptıkları otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye liginin de Portekiz ligine benzediğini ve uyum sorunu yaşamayacağını söyledi.
6 yıldır Portekiz’de oynadığını ve benzer özelliklerin olduğu bir lig olduğunu da ifade eden Facchini, “Türkiye ligi fiziksel özelliklerin ön plana çıktığı bir lig. Dolayısıyla alışkınım. Takım arkadaşlarım gibi ben de elimden geleni yapmaya çalışacağım ve Karabükspor’u hak ettiği süper lige tekrar çıkarmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.
BEKİR: "MÜCADELE GÜCÜ YÜKSEK BİR LİG”
Orta saha oyuncusu Bekir Ozan Has ise, takımda eksikliklerin olduğunu kaydederek, "PTT 1. Lig gerçekten çok zor ve mücadele gücü yüksek bir lig. Çıkması zor bir lig. Karabükspor köklü bir takım. Takım arkadaşlarımla birlikte Karabükspor’u süper lige çıkarmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah bunu başarabiliriz. Herkes görevini yaptığı sürece ne takımda ne de kulüpte sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bu kamp benim için çok iyi olacak. Eksikliklerimi gidererek ligde iyi bir şekilde kendimi göstermek istiyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.