Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KARDEMİR Karabükspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Kardemir Karabükspor, Boluspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.Milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren kırmızı-mavili ekip sabah idman yaparak,...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARDEMİR Karabükspor Hazırlıklarını Sürdürüyor
PTT 1. Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Kardemir Karabükspor, Boluspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.
Milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren kırmızı-mavili ekip sabah idman yaparak, öğleden sonra ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek turları atıyor.
Çamlık Tesisleri’nde yardımcı antrenör Metin İlhan yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-mavili ekip bugünkü idmanda düz koşu ve 5’e 2 çalışmalar yaptı.
Öte yandan 3 Nisan Pazar günü ligin 27. haftasında Boluspor deplasmanına konuk olacak olan Kardemir Karabükspor’da kırmızı-mavili taraftarların Bolu İl Güvenlik Kurulu tarafından maça alınmamasına karar verilmesi ise kentte tepkilere yol açtı. Konu ile alakalı olarak Mavi-Ateş Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Ünlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’e, Bolu maçına taraftarın alınmamasıyla ilgili bilgi vererek deplasmanda oynanacak karşılaşmaya alınmaları konusunda yardım talep ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.