Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçından umutlu

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, kendilerine güvendiklerini ve Galatasaray maçından...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, kendilerine güvendiklerini ve Galatasaray maçından umutlu olduklarını söyledi.
Teknik Direktör Tudor nezaretinde Galatasaray hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor’da futbolcular pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Tudor, maç sırasında idmanda hata yapan futbolcuları sık sık uyarması ile dikkat çekti.
TSYD kupasında oynadıkları maçların kendilerine umut ve güven verdiğini belirten Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, “Teknik Direktör Igor Tudor, Galatasaray maçıyla ilgili düşüncelerini, oynayacakları sistemi futbolcularıyla yaptığı toplantıda paylaştı. Pazar gününe kadar çalışmalarımız burada sürecek. Galatasaray maçı önemli bir maç. İnşallah bizim için iyi bir sonuç olur. Büyük ve önemli bir maçla lige başlıyoruz. Biz umutluyuz ve kendimize güveniyoruz. Tabii bir taraftan da tedbirliyiz. Puanlar almak istiyoruz. Galatasaray maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Temennimiz bu şekilde. Allah yardımcımız olsun diyorum" dedi.
Tolga Gül, hiçbir takımın lig başlamadan tam olarak lige hazır bir hale gelemeyeceğini de ifade ederek, "Takımlar, ligin 2. ve 3. haftasına doğru hazır hale geliyorlar. Biz Galatasaray maçına büyük ölçüde hazırız diyebiliriz ama tam olarak lige hazırız demek yanlış olur" diye konuştu.
Gül, ayrıca takımda Kuca’ya kulüp bulmalarını istediklerini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.