Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül:

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, güzel bir kamp dönemi yaşadıklarını ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası’na katılacaklarını söyledi.Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Hollanda’nın Arnhem...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, güzel bir kamp dönemi yaşadıklarını ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası’na katılacaklarını söyledi.
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen ve 14 gün süren bir kamp dönemi yaşadıklarını ve iyi bir kamp sürecinin geçtiğini belirterek, “Antrenmanları kulüp başkanımız Hikmet Ferudun Tankut’la birlikte takip ettik. Futbolcularımız çok iyi çalıştı. Birinci kampa göre aramıza dahil olan oyuncularımız oldu. Transfer çalışmalarımız bu arada devam ediyor. 2 ya da 3 oyuncu daha transfer edeceğiz. Biz iyi bir takım oluşturmak istiyoruz. Kendine güvenen Karabükspor’u seven, Karabükspor’un ne demek olduğunu bilen, değerlerine sahip çıkan bir takım olmak istiyoruz. Bu manada da takım olarak iyi çalıştık. 11-13 Ağustos haftası Ankara Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) turnuvasına katılacağız. Bu turnuvadan sonra 21 Ağustos haftası lig başlayacak. İnşallah şimdiden lig Karabükspor için, şehrimiz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.