Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman: Matematiksel olarak bir an önce rahatlamalıyız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bir an önce puanları alıp matematiksel olarak rahatlamaları gerektiğini söyledi.Takımının İstanbul Başakşehir'e 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bir an önce puanları alıp matematiksel olarak rahatlamaları gerektiğini söyledi.

Takımının İstanbul Başakşehir'e 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Maç ilk çeyreği bölümünde yakaladığmız pozisyon vardı onu değerlendiremedik. 1-0 mağlup duruma düştük. Takım olarak görüntümüz iyi değildi. İkinci yarıya iki oyuncu değişikliği yaparak başladık. Hücumda etkili olduk ve beraberlik golünü bulduk. Beraberlikten sonra oyun üstünlüğü bizde gözükürken çok basit bir gol yedik. Bu golü yemek ne kalecimize ne de savunma oyuncularımıza yakıştı. Bu golün etkisi oldu ve maçı kaybettik." dedi.

Göreve gelirken ilk hedeflerinin takımı ligde bırakmak olduğunu kaydeden Hikmet Karaman, sözlerini şöyle tamamladı: "Son iki haftada maçımızı kaybettik. Bir an önce matematiksel olarak puanları alıp rahatlamamız gerekiyor. Rakiplerle aramızdaki 8 puanlık fark oyuncularımızı rahatlatmış gözüktü. Liglere verilen aralar takımları kötü etkiliyor. Bizde verilen aradan etkilendik."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.