Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman, futbolculara yapılan eleştirilere tepki gösterdi

PTT 1. Lig takımlarında Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Antalyaspor karşısında sergilenen oyundan mutlu olduğunu söyledi. Karaman, 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıda tatmin etmeyen...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig takımlarında Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Antalyaspor karşısında sergilenen oyundan mutlu olduğunu söyledi.

Karaman, 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıda tatmin etmeyen bir oyun oynadıklarını söyledi. Futbolculara yapılan eleştirilere tepki gösteren Karaman, kendisine eleştiri yapılabileceği ancak futbolcuları sorgulama hakkı olmadığını bildirdi. Karaman, şöyle konuştu:

"Beni eleştirebilirsiniz o niye oynamadı, bu niye oynadı diye. Hiçbir şekilde sorgulama hakkınız yok bu oyuncuları. Bazen istediğimiz performans ortaya çıkmayacak. Ama biz saha içi sorunlar kadar saha dışı sorunlarla da uğraşıyoruz. 10 günde toplanan bir takım yıllardır sahaya çıkan oyuncularmış gibi davranıyor."

Karaman, daha iyiye gitmek için gayret göstereceklerini anlatarak, "Daha çok çalışacağız daha çok mücadele edeceğiz. Futbolcularımızın performanslarını daha yukarılara çekmeye çalışacağız. 5 oyuncumuz serumla maçlara çıkıyor. Mazeret olarak duydunuz mu duymadınız. Futbolcular eleştiriyi değil desteklenmeyi hak ediyorlar." diye konuştu.

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise Adana Demirspor'un ikinci devre uzun toplarla kendilerinden daha baskılı bir oyun oynadığını söyledi. Zor bir deplasmanda alının puanın değerli olduğunu düşündüğünü anlatan Korukır, "İyi bir müsabaka oldu. İzleyenler keyif almıştır. Önümüzdeki maçlara bakacağız." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.