Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman: "Beklenmedik Bir Sonuç Aldık"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor karşısında beklenmedik bir sonuç aldıklarını söyledi.Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 6-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Trabzonspor karşısında beklenmedik bir sonuç aldıklarını söyledi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 6-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakip karşısında beklenmedik bir sonuç aldıklarını belirterek, "Bunun savunması veya tartışması olmaz. Goller erken geldi, oyunu riske edip en azından 2-0’dan sonra dengeyi kurmayı düşündük. Sercan’ın direkten dönen şutu gol olsa takım ayakta kalabilirdi. Goller geldikçe hem oyun disiplini olarak hem takım morali olarak saha içerisinde o direnci, geri dönüşü gösteremedik. Trabzonspor’u tebrik ediyoruz. Haklı bir mağlubiyet aldık" dedi.
Galatasaray ile oynadıkları kupa maçından sonra Trabzonspor ile karşılaştıklarını dile getiren Karaman, şunları söyledi:
"Kweuke ve Robin Yalçın sezonu kapadıktan sonra normal oyuncu kadrosu 17 kişi. Aynı kadro, oynayan kadro. Maçın içerisinde bazı yorgunlukları görüyoruz ama maçtan önce Galatasaray maçındaki iyi oyun var. Hiçbirimiz böyle bir sonuç beklemiyorduk. Erken kırılma, bu kadar demoralize olma, farklı mağlubiyet ama futbolda bu var. Kendi sahamızda ve deplasmanda oynayacak olduğumuz 2 maç var. 34 puandayız ama ikisini alıp 40 puanda bitirebilirsin veya 37 puanda bitirirsin. Bu yenilgi önümüzdeki maçlara yansır mı diyebiliriz ama aynı takım 4 gün önce de müthiş oynadı. Dolayısıyla ayakta durmak önemli. Bugün düştüysek kalkıp doğru sonuçları almayı biliriz. Nihayetinde arkamızdaki takımlardan da 4 puan önde olan biziz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.