Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman: Akhisar deplasmanında farklı galip geldiğimiz için mutluyuz

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, Akhisarspor deplasmanında farklı galip geldikleri için mutlu...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman: Akhisar deplasmanında farklı galip geldiğimiz için mutluyuz
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, Akhisarspor deplasmanında farklı galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Hikmet Karaman, Akhisar karşısında özellikle ilk 45 dakika takım halinde, oyun disipline bağlı kalarak etkili oyun oynadıklarını ifade etti.

Bunun sonucunda da ilk yarıda skorun 3-0 olduğunu aktaran Karaman, "İkinci yarı için aynı şeyleri söyleyemeyiz. İkinci yarı için de bir gol atıp, gol yemeden maçı kazandıkları için futbolcularımızı alkışlıyoruz. Bu 90 dakika bizim önümüzdeki hafta içinde yapacağımız çalışmalara yol gösterecek. Pozitif, negatif tarafları ve gelişimimizi etkileyecek neler yapabiliriz ona bakacağız. Balıkesir’in de galibiyeti var. Kopma yok. Ligde hiçbir takım arasında fark yok. Rize taraftarının önüne başımız dik gidiyoruz. Akhisar da sahasında kolay kolay kaybetmeyen önemli bir takım. Maçın ilk 45 dakikasında oyun disiplinine bağlı kalmamızın mükafatını gördük. Ben Akhisarspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Ligde bir maratondayız. Yola devam ediyoruz." dedi.

Hakemlerin ligdeki performansıyla ile ilgili soruya da cevap veren Karaman, "Türkiye’de biz teknik adamlar kendi takımlarımızı analiz ederken hakemleri de analiz ediyoruz. Her hakemin bir analizi var. Hata yapıyorlar mı yapıyorlar. Teknik adamlar da sporcular da hata yapabiliyor. Ben önce hatayı kendimde arıyorum, sonra oyuncularımla paylaşıyorum. Her olayı hakemi yüklersek o zaman oyuncunun da kaçışı var. Bu yüzden önce hataları kendimizde ararsak, ülke futbolunun gelişimine de katkımız olur. Biraz hakemi ikinci plana alalım ama hataları da göz ardı etmeyelim. Her maçtan sonra sert tavırlar hakemleri de tedirgin ediyor.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.