Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karafırtınalar: "Oyun Disiplininden Koptuk Ve Golü Yedik"

Balıkesirspor’a deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup olan Kayseri Erciyesspor’da maç sonrası konuşan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, çok pozisyon bulmalarına rağmen sahadan mağlup ayrılmanın üzücü olduğunu söyledi.Kayseri Erciyesspor...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor’a deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup olan Kayseri Erciyesspor’da maç sonrası konuşan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, çok pozisyon bulmalarına rağmen sahadan mağlup ayrılmanın üzücü olduğunu söyledi.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, maç sonrası yaptığı açıklamada üzgün olduklarını dile getirdi. Karafırtınalar, "Oynanan oyun bizim için fazlasıyla tatminkardı. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. İlk yarı iyi oynadık, ikinci yarının başında da öyle devam ettik. İlk golü yedikten sonra maçı kazanabileceğimiz pozisyonlara girdik. Ancak hakemin bir pozisyonda verdiği devam kararıyla 2-0 geriye düştük. Balıkesirspor gibi bir takıma karşı 2-0 geriye düştüğünüz zaman işler zora giriyor. Neticesinde oyun disiplininden koptuk ve 3. golü yedik" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.